fbpx

Під час операції "Мігрант" прикарпатські поліцейські виявили 42 нелегалів

Суспільство 11:40, 05.09, 2018

3 26 липня по 31 серпня на території країни проводились оперативно-профілактичні відпрацювання під умовною назвою "Мігрант". За цей час на Івано-Франківщині виявлено 97 порушників законодавства України про правовий статус іноземців.

Так, поліцейські спільно з працівниками державної Міграційної служби в області виявили 42 громадян, які нелегально перебували в Україні. Стосовно 27 прийнято рішення про примусове повернення у країну походження, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківської області.

За час операції за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП  притягнули 97 осіб, а за несвоєчасну реєстрацію іноземців і осіб без громадянства (ст. 205 КУпАП) поліцейські склали 25 адмінпротоколів.

Окрім того, розпочато 8 кримінальних проваджень відносно іноземців. Зокрема: за ст. 186 (Грабіж), ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ст.  296 (Хуліганство) та чотири провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: