fbpx

Під час свят на Прикарпатті затримали 32 злочинців, які знаходилися в розшуку

Суспільство 16:45, 20.01, 2015

З 1 по 15 січня на Івано-Франківщині міліція проводила спецоперацію "Розшук". Працівники карного розшуку затримали 32 осіб, які скоїли злочини і ховалися від слідства й правосуддя.

В ході проведення операції "Розшук" під час новорічно-різдвяних свят на Прикарпатті працівники міліції затримали більше трьох десятків злочинців, що були оголошені в розшук.

Про це на прес-конференції, яка стосувалася зростання майнової злочинності в Івано-Франківській області, повідомив заступник начальника обласного управління МВС, начальник кримінальної міліції, полковник Володимир Марчук.

"Відомо, що злочинці, які знаходяться в розшуку, прибувають на Прикарпаття святкувати Новорічні і Різдвяні свята. Хто додому, а хто власне святкувати. У зв’язку з цим ми прийняли рішення про проведення під час свят операції "Розшук". Вона тривала з 1 по 15 січня. За цей час працівники міліції затримали 32 особи, які знаходилися в розшуку", – повідомив Володимир Марчук.

За його словами, працівники міліції цогоріч спрацювали краще, ніж у січні минулого року. Тоді під час спецоперації, яка тривала весь січень, вони затримали 26 злочинців, що ховалися від правосуддя. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: