fbpx

Після подання прокуратури директор "Сервіс-Авто" отримав догану

Суспільство 14:59, 18.09, 2014

Виконком Івано-Франківської міської ради переніс розгляд подання прокуратури, в якому йдеться, що плата за паркування в обласному центрі збирається незаконно.

Міський голова Віктор Анушкевичус пояснив, що на "прогонці" – попередньому розгляді питань порядку денного виконкому – думки членів виконкому розійшлися, тому питання переносять на наступне засідання.

Депутат міської ради Сергій Борзов нагадав міському голові, що згідно з чинним законодавством міська рада має розглянути подання прокуратури протягом 20 днів, які вже давно минули. Крім того, депутат підкреслив, що виконком ігнорує питання щодо порушень законодавства комунальним підприємством КП "Сервіс-Авто" вже не вперше. Так само, як подання прокуратури, виконком кілька разів знімав з порядку денного подання антимонопольного комітету.

За словами першого заступника міського голови Зіновія Фітеля, керівник КП "Сервіс-Авто" після подання прокуратури отримав догану. Втім, питання про розгляд подання прокуратури з порядку денного таки зняли.

Нагадаємо, прокуратура Івано-Франківська встановила, що всі 30 платних майданчиків для паркування в Івано-Франківську функціонують з грубим порушенням вимог законодавства, а кошти за послуги за користування майданчиками стягують незаконно.

На сесії міської ради Сегій Борзов запропонував припинити діяльність КП "Сервіс-Авто". Однак колеги-депутати його пропозицію не підтримали.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: