fbpx

Податкові поліцейські затримали ще одну партію спирту

Суспільство 17:14, 05.01, 2016

Податкові міліціонери Івано-Франківської області поблизу м. Снятин встановили факт незаконного транспортування з метою збуту рідини з різким запахом спирту.

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

При огляді транспортного засобу марки "Mercedes" податківці виявили та вилучили поліетиленові каністри білого кольору загальною ємністю близько 1900 літрів прозорої рідини із різким запахом спирту на загальну суму 190 тис. гривень.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Наразі тривають процесуальні дії.

Як повідомлялось, нещодавно податкові міліціонери області поблизу села Черніїв виявили та вилучили 2200 літрів спирту та понад 1300 літрів спирту на автошляху "Коломия – Снятин".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: