fbpx

Подільський прокоментував своє відсторонення з посади керівника прикарпатського "Правого сектору"

Суспільство 12:32, 25.01, 2016

Екс-керівник ГО "Правий сектор - Прикарпаття" і політичної партії "Правий сектор" на Прикарпатті Андрій Подільський прокоментував заяву ІФ ОО НВР ПС про його відсторонення від керівних посад.

"Прикро, що мою необдуману дію так похабно використали вороги! Але вірю, що на все є воля і справедливість Божа!" – пише Подільський у мережі Фейсбук.

Він відзначає що приймає кадрове рішення Проводу НВР "Правий сектор" щодо нього, проте й надалі залишатиметься в організації.

"Залишаюся в ПС, підтримую призначення на посаду т.в.о. Романа Масевича та бажаю йому успіху і терпіння".

Також Андрій Подільський прокоментував ситуацію щодо подій на похороні бійця ДУКу "Семена", які й стали причиною його відсторонення.

"Мною на власний розсуд, без узгодження обласного штабу та Проводу НВР ПС було надруковано та поширено листівку з некрологом пам'яті друга "Семена" з однієї сторони та відомою і максимально конструктивною заявою щодо подій в організації – "Правий сектор" залишається організованою силою українського народу"  з іншої. В такий спосіб мав на меті нагадати багатьом присутнім на похороні дійсно Великого Українця і правосекторівця друга "Семена" про те, що не похорони українських героїв, а боротьба має об'єднувати нас в одній лаві  проти зовнішнього та внутрішнього окупанта, і нехай смерть побратима буде усім пам'яткою про це. Не зміг опублікувати рахунок дружини "Семена" на листівці у зв'язку з об'єктивними причинами та обмеженим доступом до інтернету на той час. Нагадую, що дані рахунків ГО "Правий сектор -Прикарпаття" та картки ПБ – Мартинова В. Є. на згадуваній листівці є частиною реквізитів ІФ ОО НВР ПС і, у випадку надходження на них коштів для сім'ї загиблого з відповідною поміткою, вони обов'язково будуть їм передані… Щиро прошу вибачення в сім'ї та побратимів дійсно Героя України друга "Семена"  у всіх чесних українців, кого мій вчинок якимось чином обурив або образив! В єдності з любов'ю до Бога і ближнього переможемо!"  написав Подільський.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: