fbpx

Поліцейська з захисту тварин: школярка з Франківська перемогла у національному проекті "Моя кар’єра в Україні"

Суспільство 12:18, 04.06, 2019

Національний проект для десятикласників "Моя кар’єра в Україні" четвертий рік поспіль здійснює мрії десятикласників і дає можливість школярам з усієї України поспілкуватись з керівниками великих компаній.

30 травня CSR Ukraine, експертна організація Центр "Розвиток КСВ" за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку та Міністерства молоді та спорту України в рамках національного проекту "Моя кар’єра в Україні" провели фінальну Всеукраїнську конференцію з планування кар’єри.  

45 переможців конкурсу есе для десятикласників на тему "Моя майбутня професія: планування і розвиток" зустрілися з топами національних компаній та отримали поради, як стати успішними в Україні, інформує Громадський простір. Серед них – вихованка гуртка журналістики Івано-Франківського Міського центру дитячої та юнацької творчості Дарія Чернявська.

У рамках конференції учасники та учасниці слухали поради від гостей з побудови кар’єри у сфері шоубізнесу та у державному секторі. Під час дискусії з топменеджерами українських компаній "Помилки та невдачі: чому вони важливі" спікери ділилися власним досвідом та лайфхаками з кар’єрного розвитку.

"Участь у проекті "Моя кар’єра в Україні" допомогла обрати професію майбутнього та надихнула повірити у власні сили. Я зустрілася з крутими людьми, які мотивують та заряджають своєю енергією і досвідом. Мрію, що через декілька років у списку професій з’явиться – поліцейський для тваринок, і я буду їхні права захищати", – розповіла переможниця конкурсу.

"Два неймовірних дні провела у Києві моя учениця гуртка журналістики Дарія Чернявська! Спілкувалася з топами мега-компаній, успішними людьми з різних сфер, а наступного дня цілий день їй приділили засновники громадської організації захисту тварин, вони займаються допомогою безпритульним котикам. Бо мрія про професію у десятикласниці незвична, такої професії ще нема в Україні – поліцейський з захисту тварин. Пишаюся такими дітьми!" – написала в мережі керівник гуртка журналістики у Міський Центр дитячої та юнацької творчості Ольга Андріяшко. 

У 2019 році було отримано 1200 есе від десятикласників про свою майбутню професію. Автори 250 найкращих робіт стали учасниками 5 регіональних зустрічей, а 45 найактивніших було запрошено на Всеукраїнську конференцію, де десятикласники зустрілись з відомими людьми та обговорили свої майбутні професії.

Надалі заплановані зустрічі переможців проекту з однолітками у Києві, Харкові, Запоріжжі. Львові та Одесі. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: