fbpx

Поліцейські придбають новорічні подарунки для 2,5 тисяч дітей

Суспільство 17:55, 24.11, 2017

Святкові презенти для дітей працівників поліції та загиблих колег придбають коштом профспілки.

На нараді Івано-Франківської обласної організації Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ, яка відбулася сьогодні, підбили підсумки діяльності профспілки прикарпатської поліції за 11 місяців цього року, внесли зміни в бюджет організації та затвердили план на перше півріччя наступного року.

Присутній на нараді начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Віктор Шкутов наголосив на важливій ролі, яку профспілка відіграє в житті поліцейського колективу краю, подякував їй за посильну допомогу як чинним працівникам, так і пенсіонерам, учасникам АТО, родинам загиблих правоохоронців. 

Окремо відзначив роботу профспілки з організації літнього відпочинку дітей співробітників поліції. Керівник ГУНП побажав активу профспілкової організації активніше попрацювати на місцях, щоб залучити до своїх лав якомога більше співробітників.

Члени обласного комітету прийняли рішення про виділення коштів для придбання новорічних подарунків для двох з половиною тисяч дітей працівників поліції та загиблих колег.

Довідково: Івано-Франківську обласну організацію Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ було створено десять років тому. На сьогодні в її складі – тридцять первинних осередків, які налічують 1560 членів. Поліцейська профспілка займається питаннями соціального захисту правоохоронців, допомагає тим, хто її підтримки потребує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: