fbpx

Поліцейські затримали 21-річного водія, який скоїв смертельну ДТП та втік

Суспільство 15:28, 15.04, 2016

Вночі між Долиною та селищем Вигода загинув велосипедист. Водія, який після ДТП залишив місце аварії, та його машину правоохоронці розшукали за кілька годин.

Повідомлення про загиблого велосипедиста на дорозі біля села Новоселиця надійшло у Долинське відділення поліції поопівночі. Правоохоронці, терміново прибувши на місце події, не виявили там ані автомобіля, яким було смертельно травмовано людину, ані його водія, пише КУРС з посиланням на  управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Утім, за частинками від пошкодженої машини, які залишилися на місці аварії, поліцейські встановили її модель та розпочали пошуки. Вже за кілька годин працівники поліції відшукали Мерседес Бенц 280, керуючи яким, 21-річний житель Долинського району вчинив наїзд на велосипедиста.

Машину з характерними для ДТП пошкодженнями виявили в його господарстві. Тим часом було встановлено особу загиблого. Ним виявився 22-річний житель Долини. Усі деталі його загибелі на дорозі з’ясовує слідство.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: