fbpx

Поліцейські знайшли у будинку франківця два кілограми наркотиків і пістолет. ФОТО

Суспільство 11:10, 31.10, 2017

30 жовтня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно із правоохоронцями Івано-Франківського ВП під час проведення обшуку в помешканні підозрюваного знайшли наркотики та пістолет.

У 42-річного франківчанина, раніше судимого за продаж наркотиків, правоохоронці під час обшуку знайшли "марихуану" вагою приблизно 2 кг, сильнодіючу психотропну речовину гашиш (200 г), амфетамін (30 г). Три пристрої для викурювання наркотичних речовин з нагаром чорного кольору та екстракт канабісу. Крім того, знайдено пістолет з патроном до нього, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Вилучені речовини направлено на експертизу, проводиться перевірка.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчиненого правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: