fbpx

Практики місцевого самоврядування Івано-Франківська визнано найкращими в Україні

Суспільство 16:50, 18.12, 2018

Сьогодні, 18 грудня, у Клубі Кабінету міністрів України відбулося нагородження фіналістів конкурсу "Найкращі практики місцевого самоврядування". Івано-Франківськ отримав призові місця одразу в трьох номінаціях: практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах; формування безпечного життєвого середовища та інклюзивність регіонального та місцевого розвитку.

На конкурсі були представлені практики: "Розумний туризм" Visit Ivano-Frankivsk (Smart Tourism) – 1 місце, проект "Молодь і влада" – 2 місце, "Облаштування розумної та безпечної дорожньої інфраструктури в місті" ("Розумний дизайн вулиць та безпека дорожнього руху") – 3 місце, інформує прес-служба Івано-Франківської міської ради.

Конкурс проходив за методологією Ради Європи, яка реалізовується в Україні з 2012 року.

Організатором конкурсу виступило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон). Партнери програми – Рада Європи, Українська асоціація районних та обласних рад, Асоціація міст України, Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад та Асоціація об’єднаних територіальних громад. 

Учасники конкурсу презентували кращі практики за темами:

  1. Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах
  2. Формування безпечного життєвого середовища
  3. Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку

Приємно, що Івано-Франківськ кожного року займає передові місця в розвитку місцевого самоврядування в Україні. Ми веземо до міста три призових місця, серед яких – перше.  Такий результат – велика командна робота Івано-Франківської міської ради", – поділилася секретар міської ради Оксана Савчук.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: