fbpx

Працівники "Княгинина" перекрили вулицю Сахарова. ФОТО

Суспільство 13:28, 16.08, 2017

Кілька десятків працівників спиртзаводу "Княгинин" перекрили автомобільний рух вулицею Сахарова. Пікетувальники безперервно ходять по пішохідному переходу поблизу ГУ Нацполіції.

Екіпаж патрульної поліції на перехресті вулиць Чорновола – Сахарова повідомляє водіїв, що рух по Сахарова заблоковано.

Про це повідомляють очевидці у спільноті AutoLife IF.

Сайт "Місто" сьогодні писав, що вранці працівники заводу зібралися під ОДА й вирушили до юридичного відділу. Там чекали на лист, який юрвідділ направив до головного управління поліції в області, аби правоохоронці дали відповідь, чому працівників і керівника спиртзаводу не пускають на робочі місця.

Лист понесли особисто начальнику обласної поліції Віктору Шкутову й у разі ігнорування їхньої проблеми обіцяли перекрити вулицю Сахарова.

Як писав КУРС, працівники "Княгинина" уже кілька місяців пікетують Івано-Франківську ОДА та головне управління Нацполіції з вимогою допустити їх на завод та виплатити заробітну плату.

Нагадаємо, процедура банкрутства Івано-Франківського обласного спиртоб'єднання була розпочата за вимогою кредитора ДП "Підгайчиківський спиртзавод". 10 квітня цього року Господарський суд Івано-Франківської області постановив визнати завод банкрутом і почати ліквідаційну процедуру. Рішення про банкрутство державного підприємства прийняли з порушенням – без участі головного органу управління майном. Відтак до Львівського апеляційного суду звернувся головний розпорядник майна Івано-Франківського державного спиртоб'єднання – Міністерство АПК. Не дочекавшись результату апеляції, яку подала прокуратура та профільне міністерство, призначений ліквідатор Олександр Седлецький одразу ж почав звільняти працівників та продавати майно.
 
Нагадаємо, що після того, як працівники Обласного державного об'єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості під господарським судом Франківська влаштували пікет, суддя Булка виніс ухвалу призупинити дію постанови суду про визнання підприємства банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: