fbpx

Правоохоронці розшукують грузина, який давав хабар начальнику косівської поліції

Суспільство 17:56, 23.01, 2018

Чоловік, який поклав на стіл начальнику косівської поліції 300 доларів хабара, виїхав за межі України. Поліція оголосила його у розшук та перевіряє осіб, які можуть знати його місцезнаходження.

Про це йдеться в ухвалах Косівського районного суду.

Нагадаємо, 10 жовтня за повернення вилученого автомобіля 54-річний чоловік поклав на стіл начальника Косівського відділу поліції Олександра Байдуся 300 доларів США "відкупних". Ділка на гарячому піймали оперативники внутрішньої безпеки та працівники обласного ГУНП.

Чоловіка взяли під варту із правом внесення застави 33 680 грн. Як стало відомо КУРСу, підозрюваний заплатив заставу і зник.

"В ході проведення досудового слідства у кримінальному провадженні встановлено, що Нароушвілі О. І. не користується номером мобільного телефону, який йому належить, неодноразово викликався слідчим для проведення слідчих дій за його участю у якості підозрюваного, але жодного разу на виклики не з’явився, його місце знаходження захиснику не відоме", – йдеться в ухвалі суду.

Також зазначено, що Нароушвілі – громадянин Грузії, а його співжителька з Луцька повідомила, що він виїхав за межі України.

Суд надав доступ правоохоронцям до вхідних-вихідних дзвінків кількох осіб, які, на їхню думку, можуть знати місцезнаходження підозрюваного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: