fbpx

Правий сектор вимагає звільнити родичів голів облдержадміністрації

Суспільство 19:20, 19.06, 2014

Представники франківського Правого сектору вимагають звільнення сина колишнього голови ОДА Василя Чуднова та брата нинішнього губернатора Андрія Троценка.

На прийомі громадян у заступника Міністра юстиції України Ігоря Боднарчука, який відбувся в управління юстиції в Івано-Франківській області, представники Правого сектору звернулися до заступника міністра з вимогою звільнити Василя Чуднова – начальника Івано-Франківського міського управління юстиції, сина попереднього голови Івано-Франківської ОДА, та Юрія Троценка – керівника Державної виконавчої служби в Івано-Франківській області. Про це у соціальній мережі Facebook повідомив представник Правого сектору Андрій Подільський.

"Правосекторівці" повідомили міністра, що в управліннях юстиції області процвітає корупція. Лише у травні цього року, пише Подільський, задокументовано два факти хабарництва.

«Старший державний виконавець ВДВС Тисменицького РУЮ Тимонько І. М. вимагав та отримав від жительки району неправомірну винагороду на загальну суму 1000 доларів США за закриття виконавчого провадження. Начальник реєстраційної служби Калуського МУЮ, державний службовець 6-ї категорії 12-го рангу Яніцька Н. Р. вимагала та отримувала від жительки міста Калуш 4000 гривень – за «сприяння» реєстрації речових прав на нерухоме майно. Обидві справи перебувають на стадії досудового слідства», – пише Подільський.

Наприкінці зустрічі, як пам'ятку про те, що влада має служити народу і є тимчасовою, представники Правого сектору вручили заступнику міністра юстиції книжку Дмитра Яроша «Нація і революція».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: