fbpx

Премію Кабміну отримала студентка Прикарпатського національного університету

Суспільство 13:53, 23.09, 2016

Студентці ІІІ курсу Педагогічного факультету Катерині Красній присуджено премію Кабінету Міністрів України.

Як повідомляв КУРС, Уряд визначив 18 лауреатів премії, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні. Серед лауреатів Красна Катерина з Івано-Франківщини. Вона є співорганізатором національно-патріотичної молодіжної військової програми "Карпатський Легіон".

У номінації за "Національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях" було представлено чимало робіт, авторами яких були представники громадських організацій, молодіжних рухів та ініціатив, волонтерських груп, тощо.

Студентка-третьокурсниця педагогічного факультету Катерина Красна, беручи участь у конкурсі як співорганізатор національно-патріотичної молодіжної військової програми "Карпатський Легіон", представила у своїй роботі розробку методик виховання учнівської молоді у військово-польових умовах. 

Варто зазначити, що програма "Карпатський Легіон" стала державною програмою молодіжної політики України на 2016-2020 рр. Керівником і розробником програми є Сергій Демчук, інструктор зі спорту СК "Наука" ПНУ імені Василя Стефаника, майстер спорту України з хортингу, учасник тренінгів з питань молодіжної політики, зокрема тренінгів Ради Європи. Ініціаторами створення програми "Карпатський Легіон" стали Сергій Демчук, Андрій Капечук, Андрій Леськів, Віктор Павлів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: