fbpx

Прощальну записку поліції передав товариш адвоката: в поліції розповіли подробиці коломийської трагедії

Суспільство 15:49, 28.05, 2019

Напередодні трагедії адвокат Михайло Петрів залишив товаришу сумку з документами і попросив передати поліції, якщо з ним щось станеться.

Як повіомляв КУРС, 27 травня увечері у Коломиї рятувальники, які приїхали на виклик про пожежу, знайшли в приватному будинку двох загиблих – місцевого адвоката Михайла Петріва та його дружину Ольгу. 

В головному управлінні національної поліції в області згодом повідомили, що чоловік застрелив дружину з обріза гладкоствольної рушниці, підпалив одну з кімнат, а потім застрелився сам. Повідомляється також про прощальну записку, в якій адвокат просить пробачення в рідних за вчинене

Сьогодні на брифінгу заступник начальника слідчого управління Олександр Бойчук розповів подробиці коломийської трагедії. За його словами, близько 20 години 27 травня надзвичайники отримали повідомлення про пожежу. На місці встановили, що приміщення було закрите, працівники ДСНС зірвали решітку з вікна, розбили скло і проникли у будинок. Там знайшли два тіла  чоловіка і дружини. 

Попередньо встановлено, що Михайло Петрів о 18 годині прийшов додому, зачинив двері на замок. Скоріш за все між чоловіком і жінкою виникла сварка. Під час суперечки чоловік вистрелив у жінку з обріза мисливської рушниці. З метою приховування злочину підпалив одну з кімнат, пішов в іншу кімнату і покінчив з життям.

За словами слідчого, по зібраних матеріалах можна стверджувати, що між подружжям часто виникали сварки.

Після того, коли про трагедію стало відомо, до поліції звернувся товариш потерпілого, який передав правоохоронцям сумку покійного з документами. У ній була записка, у якій чоловік звертається до всіх рідних. Товариш сказав, що напередодні Петрів прийшов до нього й залишив чемодан і сказав, що, якби з ним щось сталося, щоб він передав документи у поліцію. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: