fbpx

Працівників Івано-Франківського карного розшуку відзначили з нагоди Дня служби

Суспільство 12:12, 16.04, 2015

Подяками, грамотами та преміями на урочистому засіданні в Управлінні МВС України в Івано-Франківській області заохотили 18 ветеранів-розшуківців та майже півсотні нинішніх працівників міліції.

Як зазначив у привітанні заступник начальника Управління – начальник кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Володимир Марчук, карний розшук – один з найстаріших та, без перебільшення, ключових підрозділів органів внутрішніх справ, від роботи якого неабияк залежить спокій та безпека краян.

В свою чергу начальник обласного управління карного розшуку полковник міліції Ігор Бабюк подякував ветеранам за їх багаторічну службу та досвід, який вони передають молодшим колегам, а нинішньому поколінню розшуківців побажав енергії та наснаги у протидії злочинності. Він також зауважив, що майже половина особового складу підрозділів карного розшуку області пройшла випробування у непростих умовах службових відряджень на Схід України.

Від імені ветеранів прикарпатської міліції присутніх привітав зі святом голова Івано-Франківської обласної організації Асоціації ветеранів МВС України Володимир Коваленко та вручив начальнику УКР УМВС Ігореві Бабюку символічний знак ветеранської організації.

Ветерани служби, які щороку з нетерпінням чекають таких зустрічей, ділилися спогадами про свою службу, спілкувалися з молодими оперативниками, а на завершення за традицією зробили фото на пам’ять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: