fbpx

Прикарпатець пропонував поліцейським тисячу гривень хабара за уникнення відповідальності

Суспільство 10:11, 29.01, 2019

Протягом місяця поліція затримала уже третього прикарпатця, який пропонував неправомірну вигоду поліцейським за непритягнення його до відповідальності через керування автомобілем у нетверезому стані.

Вчора до Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від небайдужого громадянина. Останній помітив як невідомий чоловік спочатку випивав в одному із місцевих кафе, а потім вийшов і сів за кермо свого автомобіля, передає Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

На місце події негайно виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції, які доставили чоловіка до відділу для складання адміністративного протоколу за ст. 130 КУпаП. Аби його правоохоронці не притягнули до відповідальності, правопорушник запропонував неправомірну вигоду у сумі 1000 гривень.

За такі дії 27-річного франківця затримали працівники Управління внутрішньої безпеки та слідчі Богородчанського відділення поліції. Грошові кошти вилучено.

Відомості за цим фактом будуть внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 24 січня поліція затримала 45-річного мешканця Калущини, який підконтрольно передав поліцейським 3 тисячі гривень за уникнення адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП.  А 26 січня поліція затримала мешканця Тисменицького району, який пропонував поліцейським 1176 гривень за непритягнення його до відповідальності через керування автомобілем у нетверезому стані.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: