fbpx

Прикарпатка Христина Юшкевич йде з посади голови Держлісагентства

Суспільство 14:59, 07.11, 2017

Голова Держлісагентства Христина Юшкевич подала заяву на звільнення.

Про це Христина Юшкевич написала у Фейсбуці.

"Дорогі друзі, колеги! Прийняла для себе рішення і подала заяву на звільнення. Період роботи в лісовій галузі був не простим, але дуже цікавим. Багато речей вдалося зробити. Багато чого ще не реалізувалося. Так, в лісовому господарстві є зловживання, але в більшості в галузі працюють відкриті та щирі люди. Це надзвичайно велика праця – садити та доглядати сотні гектарів лісу. Як жінка і мати впевнена, що ті, хто дають життя, – мають велике серце. Всім лісівникам висловлюю щиру підтримку і повагу. Велика вдячність моїм батькам і сім’ї, які протягом цього часу мною гордилися і підтримували",  повідомила Христина Юшкевич.

Як писав КУРС, уродженка села Ямниця Тисменицького району Христина Юшкевич з червня 2016 року тимчасово виконувала обов'язки голови Держлісагентства. У вересні минулого року Христина Юшкевич перемогла на конкурсі на посаду голови Національного агентства лісових ресурсів

У травні 2017 року Кабмін звільнив Юшкевич з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України через те, що вона не пройшла випробувальний термін.

Однак вже за місяць окружний адміністративний суд міста Києва поновив Христину Юшкевич на посаді голови Державного агентства лісових ресурсів та зобов'язав Кабмін негайно виконати постанову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: