fbpx

Прикарпатська студентка перемогла на Всеукраїнському конкурсі читців. ФОТО

Культура 12:56, 18.05, 2017

Студентка третього курсу навчально-наукового Інституту мистецтв спеціалізації "актор драми і кіно" Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Ольга Довгас перемогла на Всеукраїнському конкурсі професійних читців імені Івана Франка, який відбувся в місті Києві 15-16 травня 2017 року.

Ольга Довгас посіла перше місце. Про це у Фейсбуці повідомила викладач Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Надія Кукуруза.

"Щира подяка доктору мистецтвознавства, професору Violetta Dutchak за консультативну допомогу в підборі музичної канви до твору І. Франка "Іван Вишенський". Також велика подяка організаторам конкурсу – Національній спілці театральних діячів України (голова п. Богдан Струтинський) за чудову організацію конкурсу: учасники мали спеціальну культурно-мистецьку програму, гарячий чай і канапки і, найголовніше – тепле, турботливе ставлення… Також вдячні за ґрунтовний аналіз виступів конкурсантів членами журі, це важливо для подальшої роботи…" – написала Надія Кукуруза.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: