fbpx

Прикарпатські олімпійці розповіли, чого їм не вистачило для перемоги у Ріо-де-Жанейро

Спорт 14:38, 30.08, 2016

Спортсмени з Прикарпаття, які брали участь у 31-х Олімпійських іграх, на прес-конференції поділилися враженнями від змагань.

З Івано-Франківщини поїхало на олімпіаду четверо спортсменів – борець вільного стилю Андрій Квятковський, важкоатлетка Вероніка Івасюк, легкоатлетка Галина Облещук та  майстер спорту з вільної боротьби  Тетяна Кіт, яка їхала у статусі запасної.

Майстер спорту з вільної боротьби Андрій Квятковський вже вдруге поїхав на Олімпійські ігри та зайняв 13-е місце.  За його словами організація олімпіади ігор у Ріо-де-Жанейро, була гірша ніж в Лондоні.

«Перший раз я бачив, щоб у  тренувальному залі навіть душу не було», – поділився враженнями Андрій.

Галина Облещук зайняла на олімпіаді 34-е місце.

«Не вистачало мені адреналіну. Були дуже дорогі квитки на олімпіаду і прийшло мало людей. Трибуни були пусті і не вистачало драйву – не вистачало емоцій, оплесків і криків. А для спортсмена – головне підтримка глядачів», – ділиться враженнями Галина.

Також спортсменка розповіла, що не встигла відновитися після операції на коліно.

Голова Івано-Франківської обласної федерації важкої атлетики Василь Козоріз дорікнув владі, що спорт  потребує кращого фінансування.

«Враховуючи те, що в залі заслужений тренер України клеїть бліни скотчем, бо гума розлітається, то нам треба значно покращити матеріальну базу, треба відновити секції, які колись працювали. Є хороші молоді спортсмени, а зіркою на сьогоднішній день є Вероніка Івасюк», – сказав Козоріз.

Нагадаємо, 20-річна Вероніка Івасюк посіла 13-те місце на Олімпійських іграх-2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: