fbpx

Прикарпатські студентки захистили подвійні дипломи у Польщі

Суспільство 14:40, 20.07, 2018

Студенти Педагогічного факультету Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника успішно захистили магістерські роботи у Педагогічному університеті імені Комісії Національної освіти у Кракові (Республіка Польща).

Майбутні педагоги безкоштовно навчалися в польському університеті за магістерською програмою подвійних дипломів. Зазначимо, що за цією програмою Прикарпатський національний університет та Педагогічний університет імені Комісії Національної освіти у Кракові вже четвертій рік поспіль реалізують двосторонню Угоду про співпрацю. За цей період часу більше трьох десятків студентів Педагогічного факультету Прикарпатського університету отримали подвійні дипломи, повідомили в університеті.

Захисти магістерських робіт проходили 10-19 липня. Студенти Прикарпатського університету презентували власні дослідження польською мовою. Основна тема робіт – використання сучасних інформаційних технологій у навчально-виховному процесі закладів освіти.

Доктор педагогічних наук, професор Надія Луцан, яка входила до складу комісії, відзначила важливість міжнародної співпраці, реалізації спільних освітніх проектів з польським університетом: 

"Навчаючись у Польщі, наші студенти мали можливість збагатити свої знання, здобути певний досвід, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці".

Нагадаємо, що Прикарпатський університет спільно з провідними університетами Республіки Польща успішно реалізує магістерські програми подвійних дипломів за 12 спеціальностями. У рамках цих програм студенти нашого університету мають можливість паралельно безкоштовно навчатися у польських вищих навчальних закладах та отримати диплом магістра за такими спеціальностями: "міжнародні відносини", "політологія", "археологія", "фізичне виховання”, "початкова освіта", "підприємництво”, "філософія", "фізика", "судова адміністрація", "прикладна математика", "інформатика в управлінні", "географія".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: