fbpx

Прикарпатського нардепа викликають на допит в ГПУ

Суспільство 17:45, 10.11, 2017

Народного депутата України, одного з лідерів Руху нових сил Юрія Дерев'янка викликають на допит в Генпрокуратуру.

Твіт із повісткою для Юрія Дерев'янка оприлюднила в Twitter прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

 

Як повідомляв КУРС, кримінальну справу проти нардепа ГПУ відкрила через два дні після подій у Шегині, де 10 вересня цього року Юрій Дерев'янко перетнув кордон разом з Михайлом Саакашвілі. 

В Генпрокуратурі зазначили, що розслідування відбувається щодо можливого ухилення від сплати податків Юрієм Дерев'янком. Щодо нардепа слідчим суддею Печерського районного суду було винесено ухвалу щодо призначення податкової перевірки за період з 1999 по 2017 рр.

За інформацією Дерев'янка, "знайшли суддю Печерського суду О. Білоцерківця, який виніс ухвалу щодо моєї податкової перевірки (з 1999 до 2017 року), порушуючи КПК, який передбачає отримання результатів (актів) існуючих перевірок, а не проведення нових перевірок! Але всі результати позитивні і їх такі довідки не влаштовують!" – коментував народний депутат.

Нардеп додав, що добровільно з 1999 року подавав податкові декларації, сумлінно сплачував значні суми податків і завжди був відкритий до перевірок податкової інспекції, що підтверджується чисельними довідками податкової. 

Нагадаємо, 2 листопада Юрій Дерев'янко зареєстрував у Верховній Раді законопроект про імпічмент Президента. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: