fbpx

Прикарпатському ветерану прислали медаль з Росії за перемогу у ІІ Світовій війні

Суспільство 14:56, 23.06, 2015

Ветерану із Надвірної через кур'єрську пошту прислали медаль від Російської Федерації з нагоди 70-ї річниці перемоги у Другій світовій війні.

Про це повідомив громадський активіст Михайло Андрійович у соцмережі.

"На Надвірнянщині "Путінка" дошукалася свого героя!

Минулого тижня в двері жителя Надвірної пана Андрусяка постукали. Виявилося, що одна зі служб кур'єрського поштового зв'язку доставила йому "особисто в руки" таку собі путінську медаль "70 років перемоги у "самі знаєте якій війні"". 
Пан Андрусяк, певно, сам був вельми здивований такій нагороді. 89-річний ветеран дійсно брав участь у завершальних баталіях "Большой отечественной". В повоєнні роки працював в органах МВС – довший час був дільничним одного з найбільш крімінногенних сіл Надвірнянського району. Можливо, саме про таких, як він, писався сценарій фільму про "дільничного Аніськіна". На пенсію пішов у званні капітана. Вже за України, будучи пенсіонером, відбувся… підполковником. 
У Надвірнянському районі нині залишилося менше десятка реальних учасників "великої вітчизняної". Чому саме "путінська медаль" дісталася саме п. Андрусяку, для них питання, як то кажуть, риторичне…"  йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: