fbpx

Державний Приватбанк продає частку у "Буковелі" за понад 3 мільярди гривень

Суспільство 12:33, 08.10, 2018

Сьогодні Приватбанк оголосив конкурс з відбору міжнародних та українських компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу великих об'єктів у Буковелі, Дніпрі та Києві.

Прес-служба Приватбанку повідмоляє, що банк планує запропонувати інвесторам свою частку в гірськолижному курорті "Буковель", готель "Radisson Blu Resort Буковель", футбольний стадіон і тренувальну базу в Дніпрі.

Також ПриватБанк виставить на продаж столичний готель "Мир" і торгово-розважальний комплекс "Приозерний" у Дніпрі.

У Буковелі банк продає частину гірськолижного комплексу в складі 14 підвісних канатних доріг, 34 земельних ділянок гірськолижних трас із снігогенераторами, технічних об’єктів, комерційну нерухомість площею 4058,5 кв. м. Мінімальна ціна 2,18 мільярди гривень.

Та готель Radisson Blu Resort, Bukovel. Мінімальна ціна – 1,04 мільярди гривень.

Як йдеться в повідомленні банку, залучення консалтингових компаній дозволить забезпечити прозорі та зрозумілі інвесторам умови продажу об’єктів, а також забезпечити реалізацію власності банку не нижче оціночної вартості, визначеної за результатами оцінки незалежними суб’єктами оціночної діяльності.

До участі в конкурсі банк запрошує українські та міжнародні компанії з досвідом надання консалтингових послуг з продажу активів на українському ринку й успішними продажами таких об’єктів в Україні та за кордоном.

Строки конкурсу: 08.10–22.10.2018. Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: