fbpx

П'яний винуватець ДТП у Франківську тікав після наїзду на пішохода у Павлівці

Суспільство 10:52, 21.10, 2017

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора у селі Павлівка Тисменицького району.

Невідома особа на невстановленому автомобілі наїхала на 54-річного місцевого жителя, який рухався по вул. І. Франка в селі у напрямку автодороги державного значення Н-10.

В результаті ДТП пішохода доставлено в ОКЛ м. Івано-Франківська із політравмою, повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Проведеними розшуковими заходами встановлено, що в м. Івано-Франківську по вул. Галицька, біля ресторану “Овен”, відбулася ДТП за участю автомобіля “Мітсубісі-Галант” під керуванням 31-річного водія. Чоловік проживає у с. Павлівка, на його автомобілі виявилися сліди та механічні пошкодження, які свідчать про причетність до наїзду на пішохода.

Крім того, за візуальними ознаками водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. У зв’язку з чим його доставили до медичного закладу для проведення медосвідчення на факт вживання алкоголю. В результаті проведеної експертизи у його крові виявлено 2,69 проміле алкоголю. Проте водію жителю одного із ближніх сіл обласного центру, при проходженні медогляду вдалося покинути медзаклад і наразі правоохоронці встановлюють місце його перебування. Транспортний засіб вилучили і помістили на майданчик для тимчасово затриманого транспорту, як речовий доказ причетності до ДТП, повідомили в ГУНП в Івано-Франківській області.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Порушення  правил  безпеки  дорожнього  руху або експлуатації транспорту  особами,  які  керують  транспортними  засобами)  Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: