fbpx

Володимир Єшкілєв завершує останній роман з науково-фантастичної трилогії "Фаренго"

Культура 19:43, 16.08, 2017

Письменник анонсував, що третій, завершальний, том "Фаренго" вийде до цьогорічного Форуму видавців.

Про це франківський письменник написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Видавництво "Лілея НВ" планує до Львівського Форуму видати третій, завершальний, том "Фаренго". Назва цієї частини – "Гойдалка". Сім років роботи над трилогією обсягом у 1300 сторінок позаду.

А ще – це завершальний, дванадцятий, том книжкової серії "Червоне і чорне", продюсером якої виступив Сергій Грабар",  повідомив Володимир Єшкілєв. 

Перша частина трилогії "Фаренго" – "Тінь попередника"  вийшла у серії "Червоне та чорне" у 2011 році. 

Друга частина  "Гніздо"  побачила світ у 2014 році. 

"Фаренго"  це науково-фантастичний цикл романів, який оповідає про далеке майбутнє цивілізації, означив свою роботу сам Єшкілєв. 

"Події відбуваються десь 800 років після нас. 

Людство пройшло через кризу, викликану необмеженим використанням інформаційних і генетичних технологій. Це привело до появи різних мутацій, генетичних виродків, небезпечних хвороб і такого розвитку генної інженерії, коли в домашніх лабораторіях можна буде сконструювати собі смертельний вірус. 

Адміністративною формою людства є імперія, яка контролює 85 населених світів і технічні засоби пересування між зоряними світами. Ця імперія стикається з інопланетною цивілізацією, і після програної війни починається оповідь про розслідування одного дивного епізоду, який відбувся під час війни. 

У сюжеті є і страшні космічні монстри, і відверті сексуальні сцени, міжзоряні польоти і містика – я відірвався собі на повну",  розповів письменник. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: