fbpx

Анушкевичус доручив відімкнути нелегальні літники від електропостачання

Суспільство 10:34, 05.08, 2014

Протягом цього року в Івано-Франківську комунальники мали демонтувати 37 літніх майданчиків. І хоча позаду вже більша частина літа, провели лише частину робіт.

Про це розповів директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак на оперативній нараді у міського голови.

Загалом, цього літа самі власники демонтували 10 літніх майданчиків, власники двох – отримали дозволи на відміну демонтажу, ще два – подали документи на відповідні дозволи. Власник одного із майданчиків подав до суду, процес триває і досі. Демонтаж 9 майданчиків заплановано на ближчий час. За словами Михайла Смушака, є і кілька "проблемних ділянок", з якими вирішуватимуть питання через суд.

"Щодо 10 майданчиків є питання, оскільки вони знаходяться на приватній або орендованій землі. Є дозвільні документи. Тому робота щодо їх демонтажу буде проводитись у судовому порядку. Тому що ми не можемо йти на приватну територію", – розповів Михайло Смушак.  

Міський голова Віктор Анушкевичус до демонтажу самовільно встановлених літників доручив долучитися представникам міліції та РЕМу, оскільки без світла функціонувати такий заклад не зможе, а ті, хто вже це робить, порушують українське законодавство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: