fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Резиденти "Станіславського феномену" покликали мера Франківська та "Олю-над-Філателією" на прем'єру фільму про зникаюче місто. ВІДЕО

Резиденти "Станіславського феномену" покликали мера Франківська та "Олю-над-Філателією" на прем'єру фільму про зникаюче місто. ВІДЕО

Економіка 20:46, 26.07, 2016

29 липня в Івано-Франківську відбудеться показ фільму "Дзеркала Станіслава" від резидентів літературного проекту "Станіславський феномен" Катерини Гладкої та Олекси Коби.

"Ми б хотіли запросили пана мера, який, як ми знаємо, дуже любить історію і цікавиться збереженням архітектурних пам'яток цього міста", – оприлюднили відеозвернення резиденти.

Персональне запрошення поширюється також на дирекцію школи №5, будівельника пана Мельника та решту франківських підприємців-забудовників, а також адресоване франківцям та гостям міста. "Олю, яка працює над Філателією" резиденти чекатимуть з особливими почуттями. 

Прем'єра фільму відбудеться 29 липня о 19.00 у Гранд-кафе кінотеатру "Люм'єр". 

 

Відеофільм "Дзеркала Станіслава" резиденти проекту "Станіславський феномен", письменники Катерина Гладка та Олекса Коба, відзняли впродовж місяця перебування у Франківську. 

Історії, які ти не побачиш завтра, означили концепцію фільму його автори у Фейсбук. 

"Якби Станіслав подивився на себе у дзеркало, що б він побачив? І що б побачили ми? У цій стрічці ви потрапите до таємних борделів ХХ ст. і катівень, яким вже більш як 200 років. Ви дізнаєтесь про потойбічне життя Франківська і про те, де раніше було віденське піаніно тітки Гелі. Та познайомитесь з людьми, які досі стоять на варті пам'яті міста, яке зникає", – анонсували відео Олекса Коба та Катерина Гладка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: