fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Різдвяний мюзикл, знятий у Франківську, покажуть на центральних телеканалах

Різдвяний мюзикл, знятий у Франківську, покажуть на центральних телеканалах

15:08, 09.01, 2018

Учні продюсерського центру "Star team" в Івано-Франківську, спільно з режисером Андрієм Снімщиковим, зняли Різдвяну казку, яку покажуть на центральних телеканалах країни.

Діти виконують старовинні коляди, які притаманні Прикарпаттю. Головні ролі в фільмі зіграли півфіналістка «Голосу Країни» Христина Олексин, переможниця фестивалю «Покоління Junior» Таня Рибак, юна співачка та телеведуча Софійка Балагура та міні-міс Європи-2017 Ксеня Шевченко. Про це ІА ZIK повідомили у продюсерському центрі «Star team».

Також в сюжеті показано сучасний вертеп, ролі в якому зіграли юні артисти продюсерського центру «Star team», серед яких півфіналісти «Голос. Діти» дует «NALISNIKI» (Денис Родін та Святослав Стеф’юк), переможець багатьох вокальних конкурсів Денис Родін, дівчата з популярного гурту «Refresh» Вікторія Рутковська та Наталя Садова, фіналістка «Дитячого Євробачення-2017» Софія Федорів, співачка та телеведуча Кароліна Паранюк, а також учні ПЦ «Star team», відомі на Прикарпатті юні артисти, переможці багатьох вокальних конкурсів – Юля Семанюк, Єва Новицька, Таня Дворська, Ілля Левко, Василь Левко, Іван Луцький, Софія Маківничук, Анастасія Мосюк, Анна Підгірська, Валерія Маслій.

«Ми дуже хотіли зняти наш вертеп і показати його на всю Україну, адже саме з цим дійством наші вихованці виграли «Битву вертепів», яка відбулася вперше в січні минулого року на Прикарпатті. Ми хотіли осучаснити традиційний вертеп, зробити його цікавим для дітей і підлітків, тому поруч з традиційними героями в нашому вертепі є персонажі, які ми осучаснили», – розповіла керівник «Star team» Ірина Батюк.

Режисером дійства стали Мар’яна Клюба та Катерина Горіна. Саундпродюсери – Роман Калин та Євген Чичановський, сценарій – Ірина Батюк та Уляна Маляр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: