fbpx

Родина франківських "госпітальєрів" захворіла на онкологію – потрібна допомога

Суспільство 11:55, 09.02, 2018

"Госпітальєри" Сергій Мороз з Івано-Франківська і його дружина Тетяна Мороз потребують підтримки – обоє долають онкологічні захворювання. Цими днями і Сергій, і Тетяна перенесли операції.

В нашій Госпітальєрській сім'ї велике горе!" – звернулася по допомогу до спільноти в мережі керівник медичного загону добровольців на війні Яна Зінкевич. 

Захворіло подружжя наших добровольців, людей які займаються війною з зими 2014-15 рр. Друг Фрост, парамедик-доброволець "Госпітальєр", військовий капелан, інструктор нашого вишкільного центру Сергій Мороз та його дружина волонтер-Госпітальєр Фрау Фрост Тетяна Мороз, яка одразу після того, як її чоловік пішов на війну, не лише сама доглядала двох діток, а й стала волонтером – збирала й передавала допомогу бійцям на передовій.

Обом поставили страшні діагнози – онкологія…

У Сергія гліобластома 4 ст. (пухлина в мозку). Два тижні тому провели складну термінову операцію з видалення пухлини в лікарні Мечникова, м. Дніпро. Потрібні декілька курсів хіміотерапії та променевої терапії, надіємось та молимось за те, щоб пухлина не повернулась. І ми маємо шанс!

У Тетяни меланома 2 стадії, але з великою злоякісністю. Пухлину видалили, і є надія, що вона не повернеться. Зараз Таня повинна приймати імуностимулятори протягом 50 тижнів.

Це те, що уже прогнозовано на найближчий час. Це прекрасні люди, які поклали своє здоров'я на цю війну. Вони разом витримали негаразди, всі складнощі війни, допомогли не одній сотні людей, і зараз самі потребують нашої з вами допомоги!

Ми не можемо їх втратити! Вони повинні бачити одруження своїх двох прекрасних синів та народження внуків.

Як колись ці люди стали на захист нас, станьмо на захист їхнього здоров'я та врятуймо їхнє життя та сім'ю!

Всі препарати дуже дорогі. Ви можете допомогти за цими реквізитами:

5168 7422 0370 6431 Тетяна Мороз

Дані:
Мороз Сергій Васильович
Мороз Тетяна Євгеніївна

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: