fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • РУХ НОВИХ СИЛ Миколаївщини одноголосно проголосував "за" кандидатуру Юрія Дерев’янка на президентські вибори

РУХ НОВИХ СИЛ Миколаївщини одноголосно проголосував "за" кандидатуру Юрія Дерев’янка на президентські вибори

Політика 12:37, 06.08, 2018

Делегати конференції Миколаївської обласної організації РУХУ НОВИХ СИЛ підтримують президентську програму народного депутата, одного з лідерів РНС Юрія Дерев’янка.

На обласній конференції у Миколаєві вони одностайно проголосували за його підтримку у висуванні в Президенти України.

Під час конференції Дерев'янко відзначив, що технологія блокчейн дозволить захистити приватну власність українців.

"Гройсман оголосив минулого року, що Україна переходить на блокчейн. Пройшов рік – і нічого не зроблено, і не буде зроблено, бо за ним є кілька "волосатих лап", які кажуть: "який блокчейн, Вова, у нас ще не награбована земля, активи".  Блокчейн вже впровадили в Естонії, в Грузії, інших країнах, а в Україні за цієї влади такого не станеться. Бо власниками країни є не ми з вами, а Льовочкін, Ахметов, Коломойський, Григоришин та інші. Всі вони мають монополії на газ, на ЗМІ і т. д.", – відзначив Дерев'янко.

Олігархи сьогодні, за словами Дерев'янка, мають також і монополію на формування влади та використовують голос українців раз на 5 років.

"Пряма демократія дозволить українцям через електронний кабінет давати оцінку роботі чиновників та депутатів і відкликати їх. І цим правом вони зможуть користуватись не раз на 5 років, а набагато частіше".

"Чому для того, щоб отримати якийсь документ, треба збирати безліч довідок, що ви одружені, маєте дітей тощо, якщо ця вся інформація в державі є. В Канаді паспорт можна просто через телефон замовити і вам його привезуть. У цифровій державі без черг, хабарів, контакту з чиновниками можна отримувати якісні послуги", – додав він.

Мешканці Миколаєва поцікавились у Дерев'янка, чи потрібно змінювати Конституцію України?

"Ми повинні її змінити за багатьма статтями, але з конкретними цілями і задачами. Що стосується прямої демократії, то статті щодо недоторканності депутатів необхідно вилучити. Я за те, щоб ми чітко розуміли, що хочемо і для чого змінити. Ми повинні змінити те, що стосується відсторонення Президента, адже сьогодні він абсолютно безкарний. Але зараз всі хочуть міняти Конституцію, ледь не переписати її – і тоді ми ніби станемо добре жити. Нехай перше покажуть, як це буде добре жити, завдяки чому. Ми повинні чітко визначити, що змінити, я за конкретні речі", — відповів Дерев'янко.

Нагадаємо, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко проводить зустрічі з активістами РНС та мешканцями у різних областях України. Кандидатуру Юрія Дерев'янка на президентські вибори вже підтримали Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Чернігівська, Полтавська, Житомирська, Хмельницька та Кіровоградська обласні організації.

На правах реклами

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: