fbpx

Марцінків пригрозив доганами чиновникам за недопрацювання у соцмережах

Суспільство 09:23, 14.05, 2019

На оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська керівники комунальних підприємств міста отримали прочухана за те, що недостатньо активно висвітлюють свою діяльність у соціальних мережах.

Про стан інформаційної роботи у виконавчих органах міської ради доповів міському голові заступник керуючого справами управління з інформаційної роботи Андрій Лис. Він відзвітував про висвітлення діяльності підрозділів міськвиконкому та комунальних підприємств на офіційних сайтах та кількість сторінок у соціальних мережах.

На що мер Руслан Марцінків зауважив, що його більше цікавить кількість заходів, а не кількість сторінок. 
Лис виявився не готовим відповідати і отримав вказівку попрацювати над цим.
 
Що стосується відвідуваності сторінок, про що також звітувалося, то мер оцінював, у кого збільшилася кількість підписників. Марцінків вказав своїм підлеглим, що від тисячі до п'яти підписників – це "слабенька трієчка".
 
Мер підняв директора департаменту соцполітики Василя Семанюка: "733 підписників  позорисько!". Так само вишпетив управління капітального будівництва: "Не соромно вам?!"
 
Начальнику "Міської ритуальної служби" Андрію Хрунику  Марцінків запропонував повідомляти про померлих.
"От я думаю, що Хруник може розміщати. У тебе кожен день хтось помирає…" 
 звернувся міський голова до Хруника.
"Це конфіденційна інформація",  відбивався той.
Але Марцінків наполягав. Казав, якщо ритуальна служба буде повідомляти, коли панахида за померлими, то люди будуть дякувати. Хруник погодився розміщати таку інформацію.
 
Директору КП "Муніципальна дорожня компанія" Віталію Бурку Марцінків порадив показувати залатані ями. "Ти кожен день ями латаєш. Сфоткав яму  і туда",   сказав  Марцінків, вочевидь маючи на увазі соцмережі.
 
Після завершення звіту мер Марцінків пригрозив, що наступного разу будуть догани за недостатнє висвітлення діяльності. І наказав керівникам брати трубку, коли телефонує прес-служба. "Я за вас не буду відбиватися", – сварився він.
 
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: