fbpx

Санстанція перевірила 45 працівників "Пасажу Гартенберг" на бацили

Суспільство 13:15, 29.02, 2016

Санітарна служба Івано-Франківська провела раптове обстеження 45 працівників ресторану "Пасаж Гартенберг", зразків виробів та води.

Про це адміністрація ресторану повідомила у соцмережі Facebook.

Результати перевірки від'ємні.

"Також були відібрані всі зразки кулінарних виробів, сировини, води, змивів. За результатами мікробіологічних досліджень проб на наявність патогенної та умовно-патогенної мікрофлори ніяких патогенних мікроорганізмів в жодному продукті не виявлено, в тому числі Salmunell. Проведені обстеження свідчать про відсутність будь-яких порушень санітарного законодавства в ресторані "Пасаж Гартенберг", про створення належних умов щодо санітарної безпеки відвідувачів, а тому спростовують будь-які звинувачення на адресу закладу. Припущення осіб, які нібито постраждали від елітного десерту, не знайшли свого експертного підтвердження, а тому є необґрунтованими",  йдеться у повідомленні.

Як повідомляв КУРС, до Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні протягом 17-19 лютого 2016 року було госпіталізовано 6 дорослих осіб з діагнозом: гастроентероколіт невстановленої етіології середнього ступеня важкості. Згодом з’явилася інформація і про інших потерпілих.

Госпіталізовані стверджують, що отруїлися десертом чізкейк у "Пасажі Гартенберг".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: