fbpx

Секретар Івано-Франківської міської ради пропонує переселити в приміщення колишньої молочної кухні дітей-аутистів

Суспільство 09:13, 16.12, 2014

Секретар Івано-Франківської міської ради, член партії "Свобода" Микола Вітенко пропонує здати в оренду приміщення колишньої молочної кухні по Незалежності, 36 в Івано-Франківську центру "Світанок", де проходять адаптацію діти-аутисти.

Таку пропозицію секретар міськради висловив на щовівторковій апаратній нараді. Він відзначив, що, за повідомленням місцевих ЗМІ, центр “Світанок”, у якому хворі дітлахи проходили адаптацію, виселяють із орендованого приміщення. Крім того, мас-медіа розповсюдили інформацію, що приміщення колишньої молочної кухні готують до приватизації. Щоб припинити розмови щодо “зловживань” навколо молочної кухні, Вітенко запропонував провести переговори з центром “Світанок»”, порахувати вартість ремонту приміщень і винести це питання на засідання сесії міської ради.

Перший заступник міського голови Зіновій Фітель доручив фонду комунального майна та департаменту соціальної політики вивчити це питання.

Нагадаємо, на попередній сесії Івано-Франківської міської ради депутат Ростислав Кукурудз звернувся до міського голови з проханням не дати завершити “обурдку” з приватизації приміщення колишньої молочної кухні по вулиці Незалежності, 36. За його словами, комісія з питань оренди і приватизації міської ради погодила пропозицію щодо передачі приміщення молочної кухні в оренду приватному підприємству на позаконкурсній основі.

Після того місцеві ЗМІ оприлюднили інформацію, нібито це у “стінах влади” активно просували представники міської “Свободи” та члени виконкому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: