fbpx

Школи та садки у Франківську через проблеми з газом не зачинять

Суспільство 17:52, 02.03, 2018

Міський голова Івано-Франківська повідомив, що ще одного вимушеного карантину не буде.

"Школи та садки міста працюватимуть! Оскільки навчальні заклади обслуговуються центральним опаленням разом з житловим фондом, а лиш днями завершився карантин, місто прийняло рішення поки не призупиняти навчальний процес",  повідомив Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбук.

Серед франківських вишів, які самостійно приймають рішення, немає одностайності. Прикарпатський університет оголосив про призупинення навчання до 12 березня. Тоді як Івано-Франківський національний університет нафти й газу повідомив, що навчальний процес триватиме. 

Нагадаємо, "Газпром" оголосив про розірвання всіх контрактів з Україною. 

Міністерство енергетики та вугільної промисловості ввело тимчасове обмеження споживання газу через дисбаланс в 15-20 млн кубів на добу.

Через нестачу газу прикарпатців просять знизити витрати газу та електроенергії. Відтак на Прикарпатті закривають навчальні заклади – працюватимуть лише ті, що опалюються дровами. Відповідно до листа Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА №272/01-14/06 "Про припинення навчального процесу".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: