fbpx

Скандальна суддя з Калуша Оксана Царевич знову працює в суді

Суспільство 12:39, 03.07, 2015

Оксана Царевич з Калуша, котру відсторонили від роботи за переслідування учасників пробігу до Межигір'я, знову взялась вершити правосуддя.

Про це заявили адвокати у справах Автомайдану, які намагаються добитися правди в Печерському суді міста Києва, інформує канал "24".

"От я сьогодні переглядав, одночасно з нами пані Царевич розглядає справи в Печерському суді. І функціонує повноцінно як суддя", – зазначив один із адвокатів.

1

Загалом тих, хто подав до суду на беркутівців і снайперів, обурює не тільки одіозна пані Царевич.

Кілька місяців тому, коли в Генпрокуратурі під тиском громадськості відкрилось управління, яке почало розслідувати справи Майдану, у адвокатів і родичів з'явилась надія. Вони передали туди мішок доказів, вибили гроші на експертизу. Проте стало відомо, що підрозділ хочуть закрити.

Відтак, єдина надія у постраждалих на Майдані на Тимчасову слідчу комісію в парламенті. Депутат Ігор Луценко каже, що проект про її створення лише вчора схвалив регламентний комітет. Хоча вона була передбачена ще в коаліційній угоді.

Проте за її створення ще доведеться поборотись, каже депутат. Хоча голова Верховної Ради Володимир Гройсман, зі слів Луценка, обіцяв цьому сприяти особисто.

Нагадаємо, донині жодного обвинувального вироку проти людей з кийками і снайперськими гвинтівками, що вбивали Небесну Сотню, не винесено. Із сотні відкритих справ тільки 10 дійшли до суду. Решта – на стадії слідства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: