fbpx

На скромну "фотозону" у франківському бюджеті передбачили 30 тисяч гривень

Стиль життя 07:02, 13.01, 2015

Так звана новорічна фотозона, яку встановили на Вічевому майдані в Івано-Франківську, згідно з документацією МВК, коштувала міському бюджету 30 тисяч гривень.

Скромна "дизайнерська" конструкція висотою 2 метри з дощок на Вічевому Майдані обійшлася міському бюджету в 30 тисяч гривень, повідомив у мережі Фейсбук журналіст Юрій Кривень. 

1Замовником "споруди" виступив Департамент комунального господарства, транспорту і зв'язку Івано-Франківського міськвиконкому. Ініціювали створення та встановлення такої фотозони в місті представники Молодіжного міського виконавчого комітету. Роботи виконала Майстернія Декору "Червона шафа".

"…Це дрібна історія. В країні, де крадуть мільярдами, це ніхто не буде розслідувати. Але мене завжди вражали люди, які вміють впарити місту за великі гроші нікому не потрібну "фотозону", – зазначив Юрій Кривень. 

Натомість, голова Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому Ірина Рабарська заперечує наведену в офіційних документах МВК суму до оплати за "фотозону" і запевняє, що ця розвага обійшлася місту згідно з актами виконаних робіт у 6 тис. грн. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: