fbpx

Смушак образився на "мінімалістичну ялинку" в соцмережі

Суспільство 22:58, 23.12, 2015

В коментарях до посту в соцмережі Фейсбук, де порівнюється зовнішній вигляд головних ялинок у Чернівцях та Івано-Франківську при однакових витратах на них, начальник Департаменту комунального господарства, транспорту та зв'язку Михайло Смушак висловив образу на критику. І повідомив, що франківці покрали іграшки з новорічного дерева.

"У Івано-Франківську встановили ялинку, на яку витратили понад 200 тис. грн!
Як вона виглядає, можна побачити на першій фотографії.

1

А в Чернівцях на ялинку витратили 145 тис. грн. Як вона виглядає, можна побачити на другій фотографії.

2

Так от, при порівнянні вигляду ялинок і сум витрачених складається враження, що або у Франківську космічні ціни на іграшки і прикраси в порівнянні з Чернівцями, або нас знову наї**и і гроші спи***ли.

Та такої страшної ялинки, як в Франківську, навіть в районах немає! Це просто позор. А хто буде відповідати? А ніхто!" – висловив свою думку в соцмережі Фейсбук у групі Комуналка-ІФ мешканець Франківська Роман Орос.

"Щодо вигляду ялинки і смаків,  комусь такий мінімалістичний стиль подобається, а для когось  чим більше всього, тим краще! Шкода, що нижні два метри ялинки вже не мінімалістичні, а голі,  десь, певне, треба шукати вже ті іграшки на "п'яному" базарі. І щодо вартості і порівняння  порівнювати потрібно однакові види робіт і обсяги. І, як мінімум, хоча б поцікавитись, які елементи входять у кошториси витрат. А то мало іграшок  все вкрали, злодії… Сумно",  відповів на критику Михайло Смушак. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: