fbpx

Сьогодні три вулиці Франківська залишаться без води та п’ять – без світла

Суспільство 10:21, 16.03, 2016

Служба оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради інформує про відключення для проведення ремонтних робіт.

Так, без холодного водопостачання з 09.00 до 20.00 год. залишаться абоненти житлових будинікв по вул. Угорницькій, 12, 16, Хоткевича, 54, Івасюка, 78. На цих вулицях КП "Водоекотехпром" проводить переключення до нового водопроводу.

Електропостачання з 09.00 до 16.00 год. відключать абонентам вул. Танкістів та Токарської через те, що Івано-Франківський РЕМ проводить чистку повітряної лінії від ТП-58 Л 7. З 09 до 17.00 год. без електроенергії будуть абоненти по вул. Івана Павла ІІ, 19 а, де Івано-Франківський РЕМ проводить ремонт електрощитової. А з 10 до 12 год. електроенергію відключать абонентам вул. Симоненка і Вовчинецька від № 200, де Івано-Франківський РЕМ проводить техобслуговування обладнання.

Також Служба оперативного реагування інформує про продовження капітального ремонту вул. Богдана Хмельницького та проведення земельних робіт на ділянці від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Гуцульської. Через це рух транспорту змінено  об’їзд здійснюється по вулицях: Вовчинецька – Гуцульська з одного боку та Сагайдачного  Новий світ з другого боку. Схема руху буде регулюватись відповідними дорожніми знаками та інформаційними щитами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: