fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Сотні коломиян зустрічали бійців легендарної "десятки" – бригада повернулася на місце дислокації із зони АТО. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сотні коломиян зустрічали бійців легендарної "десятки" – бригада повернулася на місце дислокації із зони АТО. ФОТОРЕПОРТАЖ

Суспільство 15:24, 10.11, 2016

10-та окрема гірсько-штурмова бригада повернулася із зони АТО до місця постійної дислокації в Коломиї.

Сотні коломиян прийшли зустрічати бійців 10-ї гірсько-штурмової бригади, які тривалий час перебували в зоні АТО у Донецькій області поблизу Мар'янки. Військовий оркестр вітав захисників України улюбленою піснею командира бригади полковника Василя Зубанича "Воїни світла".

– Ми дамо нашим військовослужбовцям відпочити, відновимо боєздатність, поповнимо нашу бригаду контрактниками, проведемо злагодження і знову повернемося в зону АТО для виконання бойових задач, – зазначив полковник Василь Зубанич, командир 10-ї гірсько-штурмової бригади.

– Коломия відтворює свою історію. Коломия стає військовим містом, – сказав Ігор Слюзар, міський голова Коломиї.

На жаль, не всі хлопці повернулися додому, у бригаді є втрати. На території військової частини планують встановити меморіал загиблим на війні.

Також до військової частини 10-ї бригади із зони АТО прибула військова техніка.

Прикро, що військові казарми не встигли повністю відремонтувати до повернення бійців. Тому хлопцям доведеться певний час жити у військових наметах на території частини.

Євген Гапич, для КУРСу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: