fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Студент-іноземець з ІФНТУНГ посів призове місце у конкурсі на найкраще фото, відео чи слоган про навчання в Україні. ФОТО, ВІДЕО

Студент-іноземець з ІФНТУНГ посів призове місце у конкурсі на найкраще фото, відео чи слоган про навчання в Україні. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:31, 23.01, 2018

Студент інституту нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Франке Франсішко Мпуаті Ранке посів ІІІ місце у конкурсі на найкраще фото, відео чи слоган про навчання в Україні.

Цей конкурс разом організували і провели Міністерство освіти і науки України та Український державний центр міжнародної освіти.
Оцінювала надіслані роботи іноземців комісія у складі: заступника Міністра освіти і науки України Романа Греби, начальника Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України Ганни Новосад, директора ДП "Український державний центр міжнародної освіти" Олени Шаповалової, народного депутата України, голови підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Тараса Креміня, ректора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Віля Бакірова, ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського, ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди, голови Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України Євгена Кудрявця.
19 січня у приміщенні МОНУ відбулася церемонія нагородження, на якій заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Любов Щітка, а також директор УДЦМО Олена Шаповалова вручали грамоти та подарунки переможцям.
Церемонія закінчилася спільним обідом, де студенти-іноземці обговорювали питання навчання і проживання в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: