fbpx

Студентці університету нафти і газу призначили академічну стипендію імені Грушевського

Суспільство 18:51, 26.12, 2017

Наказом Міністерства освіти і науки України студентці інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Камілі Шандерик призначено академічну стипендію імені М. С. Грушевського для студентів і аспірантів вищих навчальних закладів.

Ця стипендія призначається студентам, які найбільше відзначилися в навчальній та науковій роботі.

Каміла Шандерик отримуватиме стипендію протягом одного семестру.

Стипендіатка  навчається за напрямом підготовки "Фінанси і кредит", вона має найвищий рейтинг – середній бал за весь період навчання становить 5,00. Крім того, її характеризують як дисципліновану та відповідальну студентку, яка систематично та глибоко оволодіває знаннями, практичними навичками зі спеціальності.

Сама Каміла зізнається: "На цей час основним моїм інтересом є навчання та все, що пов’язане з моєю спеціальністю "Фінанси і кредит". Останнім і поки що першим моїм дослідженням стало пенсійне забезпечення – тема роботи: "Асиметрія і проблематика механізму фінансування пенсійного забезпечення"".

В ІнЕУ також кажуть, що вона активна учасниця студентських наукових конференцій, життя групи та університету. Користується повагою серед викладачів та студентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: