fbpx

"Свободівці борються з міфічними олігархами", – Ольга Галабала

Політика 14:02, 23.04, 2018

Незважаючи на те, що зараз і міський голова Івано-Франківська, і голова облради є націоналістами, боротьби з олігархами на Прикарпатті насправді немає.

Так, депутат облради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Ольга Галабала прокоментувала Марш проти олігархів, який відбувся цими вихідними в Івано-Франківську. 

Галабала зазначила, що для місцевих свободівців олігархи  це міфічні створіння, які живуть в астральному просторі. 

"Але ж ні! Вся власність олігархів знаходиться на конкретній території, і велику частину повноважень щодо них мають органи місцевого самоврядування. 

Олігарх Ахметов вбиває екологію області викидами з Бурштинської ТЕС, в той час коли в голови облради-націоналіста є достатньо інструментів для здійснення екологічного контролю. Вже не говорячи про те, що Бурштинська ТЕС була в шахрайський спосіб приватизована і може бути повернута у власність держави, в чому велика частина успіху залежить від голови обласної ради-націоналіста",  прокоментувала Галабала.

В той час олігарх Коломойський, каже депутат,  не сплачує ні належного земельного податку, ні екологічної шкоди в місцеві бюджети з діяльності "Укрнафти". Однак голова облради-націоналіст має достатньо інструментів для того, аби налагодити належну сплату податків та інших платежів.

Згадала Ольга Галабала і про Івано-Франківський аеропорт, який здається в оренду олігарху Коломойському за 3,5 тис. дол. на рік. А ще він не платить за оренду колишнього аеропорту в Косівському районі, який є частиною комплексу аеропорту. І в цей час голова облради не ініціює перегляд вартості концесійних платежів на сесії.

"Коли я була заступником голови облради, то займалася цими питаннями. Але ж потім мене звільнили за "неналежну поведінку" – і все зупинилося. Всі щасливо видихнули і марширують проти олігархів",  констатувала Ольга Галабала.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: