fbpx

Священик, який агітував за екс-регіонала, молиться за івано-франківських "свободівців"

Політика 22:25, 11.01, 2015

Отець Іван Рибарук, який виступив на підтримку екс-регіонала Івана Шкіндюка, завжди голосував за "Свободу" та молиться за депутатів Івано-Франківської міськради від цієї політсили.

У рамках звіту фракції "Свобода" Івано-Франківської міської ради перед франківцями виступив настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Криворівні та духовний наставник фракції (як його представила депутат міськради Оксана Савчук) Іван Рибарук.

"Коли перемогла "Свобода" в Івано-Франківську, я страшенно з того втішився. Я трошки перелякався за хлопців, бо зрозумів, яке оточення навколо", – розповів священик.

Тоді він попросив у голови фракції Романа Онуфріїва список всіх депутатів, щоб за них молитися. Той список зберігає донині, зізнається священик.

Також отець Іван Рибарук подякував "свободівцям" за те, що не "скурвилися".

"Хлопці, я вам дякую, що ви не скурвилися, хоча дехто думає інакше. Адже диявол – він батько брехні, і він страшенно не любить, коли робиться добра робота. Тому він буде брехати, він буде оббріхувати, він буде створювати якісь ілюзорні зв’язки",  звернувся отець Іван Рибарук до "свободівців".

Отець також  закликав їх не боятися "чорного піару".

Як писав КУРС, у Верховині на громадських слуханнях щодо призначення голови РДА Іван Рибарук виступив на підтримку Івана Шкіндюка, який входив до фракції Партії регіонів в обласній раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: