fbpx

Танцювальна прогулянка та марш на захист тварин: як провести вікенд у Франківську

Стиль життя 08:02, 29.09, 2018

Розслабитись під звуковий сеанс від LSD чи долучитись до танцювальної прогулянки? Варто не забути про чотирилапих та приєднатися до маршу на захист прав тварин. Можна провести час у молитві з Блаженнішим Святославом. Як провести вихідні – кожен вирішуватиме сам, а КУРС допоможе вам обрати найкращі з найкращих можливостей на вікенд.

Розслабитись під звуковий сеанс від LSD

LSD (Lab Sound Design)  це звукова подорож, де можна розслабитися і спостерігати, як звуки автентичних музичних інструментів приносять ефект повного розчинення в реальності, зупинку внутрішнього діалогу і глибоке розслаблення тіла і розуму. Заспокоється дихання і стає глибшим. Розум позбавляється від неспокійних думок.
Сеанс звуку надає неймовірно сильний терапевтичний ефект, занурюючи тіло людини в стан акустичної депривації, відключаючи надлишковий контроль розуму, включає підвищену працездатність аутоімунної системи, дозволяючи організму самовідновлюватися.

Звуковий сеанс  це можливість відчути світ по-новому. І в слова це не оформити  потрібно відчути…

1

Де: Йога-студія "Намаскар", вул. Станіславська, 4.

Коли: 29 вересня, 12:00.

Ціна: 350 грн. Обов'язкова реєстрація за номером 0660400600.

 

Помолитися разом з Блаженнішим Святославом

Отці Василіяни Провінції Найсвятішого Спасителя запрошують усіх охочих узяти участь у XXIII Міжнародній прощі Вервиці до Монастиря Успіння Матері Божої в с. Погоня Тисменицького деканату Івано-Франківської архиєпархії, яка відбуватиметься протягом 29-30 вересня. Святу Літургію під час прощі очолить Блаженніший Святослав (Шевчук), Отець і Глава УГКЦ.

2

ПРОГРАМА ПРОЩІ

29 вересня (субота)

13.30 – Реєстрація учасників прощі

14.00 – Урочисте винесення ікони Погінської Матері Божої

14.30 – Молебень до Матері Божої Погінської

15.00 – Співана вервиця (світлі таїнства)

18.00 – Архиєрейська Свята Літургія

19.30 – Адорація Святих Тайн

21.00 – Співана вервиця (страсні таїнства)

22 .00 – Хресна дорога 30 вересня (неділя)

30 вересня (неділя)

00.00 – Ватра, духовна програма: розважання, духовні пісні, в церквах – нічні чування

04.00 – Свята Літургія

07.00 – Утреня

08.00 – Акафіст до Погінської Пресвятої Богородиці

09.00 – Співана вервиця (славні таїнства)

10.30 – Зустріч Блаженнішого Святослава

11.00 – Архиєрейська Свята Літургія, віднова посвяти Непорочному серцю Марії

 

Долучитись до танцювальної прогулянки

Танцювальні прогулянки в міському середовищі придумані журналістом Беном Аароном з Нью-Йорка, який підглянув їх у невідомого майстра на вулицях "великого яблука". В 2014 році вони стартували в Москві з ініціативи Олександра Гіршона і з успіхом поширились по різних містах. Серед танцюючих міст Петербург, Іжевськ, Харків, Новосибірськ, Вільнюс, Алмати, Вітебськ, Одеса. Танцюють й інші міста: Тель-Авів, Лондон, Хельсінкі, Берлін.
Ідея дуже проста  учасники гуляють і танцюють, просто гуляють і просто танцюють, без будь-яких вимог до рівня підготовки і танцювального напрямку. В навушниках, під один плей-лист, вулицями міста. Із звичайної прогулянки містом роблять танцювальне свято і отримують від нього задоволення. 

3

"Приходьте, пробуйте, гуляйте, танцюйте! Кожен з нас робить танцювальну прогулянку особливою і неповторною. І, звісно, це абсолютно безкоштовно",  зазначають організатори.

МАРШРУТ: учасники зустрінуться у неділю о 10-й біля фонтану і по Шевченка танцюватимуть до міського озера.

Плей-лист: скачати можна тут https://yadi.sk/d/8zIUiv0EAK_H3Q

 

Захистити тварин

В неділю, 30 вересня, пройде Всеукраїнський марш за права тварин. Подія має на меті популяризацію гуманістичних цінностей та захист тварин від жорстокості і знущань.

За словами Магатми Ґанді, про велич народу і його моральний прогрес можна судити з того, як він поводиться з тваринами. Ми в UAnimals поділяємо цю позицію і переконані, що кожен із нас прямо зараз може зробити свій крок гуманності.

4

До маршу приєднається і Франківськ – збір у неділю на 12 годину на площі біля пам’ятника Івану Франку.

 

Дивитись

Цього тижня у світ вийшов музично-комедійний бойовик "Шляхетні Волоцюги". Фільм розповідає про львівських батярів Бодю та Мірека, котрі живуть під гаслом: "Любити Львів, жінок та жарти". Аби життя було яскравим, шляхетні волоцюги вдаються до різних авантюр. Неочікувано для себе вони стають опікунами молодої красуні, тож їхні пригоди набирають нових обертів. Події фільму відбуваються у Львові у 1938-39 роках.

До речі, у стрічці знялися кілька акторів з Івано-Франківська. Не проґавте в кінотеатрах міста!

 

Піти на останній Квадрат Курбаса

Організатори "Квадрату Курбаса" офіційно заявляють про завершення цьогорічного сезону.

"Бо для всього є свій час. І Квадрат любить літо!  зазначають організатори.  Ми безмежно вдячні всім артистам, хто долучився до цього щонедільного свята. Ви є прямим доказом того, що Франківськ талановите місто! Наші гості, глядачі, відвідувачі, поціновувачі та просто друзі! Вам низькій уклін за те, що завжди з нами, що підтримуєте та просто любите Квадрат! Важко робити будь-що без підтримки, та з вами можна гори звернути".

5

Недільні зустрічі на Курбаса обіцяють продовжити у наступному році.

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: