fbpx

Тарифи на проїзд у маршрутках треба знижувати, – Марцінків

Суспільство 08:41, 28.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська назвав маршрутки "скотовозками" і заявив, що тариф не тільки піднімати не можна, а треба знижувати.

Про це Руслан Марцінків заявив сьогодні на оперативній нараді.

"Де обіцяні перевізниками футболки у водіїв, де квитки? Маршрут №25 – це взагалі, як кажуть люди, скотовозки. Я категорично проти підвищення тарифів. Тариф треба знижувати", – заявив Марцінків. 

Якщо перевізники будуть проти, нехай з'їжджають з маршрутів, зазначив Марцінків, місто оголосить новий конкурс. Міський голова не проти лише підвищення вартості проїзду на тролейбусах – до 3 грн. За словами мера, скарг на тролейбуси в мешканців значно менше. 

"А за що підвищувати приватникам? За те, що жоден не їздить за графіком?" – риторично запитав Марцінків. 

Як писав КУРС, на офіційному сайті Івано-Франківська оприлюднили проект рішення "Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування". Проектом пропонується встановити граничний розмір тарифу на проїзд пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування у період доби з 06.00 год. до 20.00 год. в розмірі 5,00 грн, а у період з 20.00 год. до 23.00 год. – в розмірі 7,00 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: