fbpx

ТКК звернулася до Держархбудінспекції, щоби призупинити будівельні роботи навколо міського озера

Суспільство 22:03, 21.06, 2016

Призупинити реєстрацію повідомлень і Декларацій про підготовчі роботи та початок будівництва до кінця своєї роботи зажадала в Івано-Франківської обласної держархбудінспекції Тимчасова комісія щодо незаконного будівництва довкола міського озера.

На сьогоднішньому засіданні Тимчасова контрольна комісія щодо незаконної забудови біля міського озера винесла пропозицію начальнику Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Івано-Франківській області І. Мусіловському щодо дій на ділянках довкола міського озера. 

Пропозиція стосувалася призупинення до завершення роботи ТКК таких дій Держархбудінспекції:

1. Призупинити реєстрацію повідомлення та декларацій про початок виконання підготовчих та будівельних робіт 1-3 категорії складності будівництва;

2. Призупинити дозволи на виконання будівельних робіт 4-5 категорії складності;

3. Призупинити приймати в експлуатацію закінчені об'єкти. 

Як саме ТКК має намір домогтися виконання своїх рекомендацій, зокрема мораторію на будівництво, – невідомо. 

Щоправда, голова ТКК Віталій Мерінов оголосив збір комісії завтра, 22 червня, о 9.00 з тим, щоби нанести візит пану Мусіловському і спробувати домовитися як про виконання рекомендацій, так і про те, щоби членів ТКК включили до складу інспекцій, які в цей час обласна Держархбудінспекція проводить на будівельних об'єктах міста. 

Також на сьогоднішньому засіданні Тимчасова комісія рекомендувала міськраді узаконити житлову багатоповерхівку ПП "Вамбуд" біля міського озера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: