fbpx

Травмовані в ДТП на Львівщині прикарпатці потребують допомоги

Суспільство 16:47, 05.01, 2019

У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 3 січня близько 6.00 на автодорозі Львів – Шегині, постраждав мешканець Прикарпаття.

Нагадаємо, як попередньо встановили поліцейські, сталося зіткнення автоцистерни і двох мікроавтобусів –  "Мерседес Спринтер" та "Рено Мастер". Внаслідок отриманих травм у ДТП на місці події загинули водій та пасажир "Рено Мастер", 19-річний мешканець Івано-Франківської області. Ще дев’ятьох осіб, серед яких одна жінка, доставили у лікарню. Потерпілим 19-54 роки, троє з них – львів’яни, троє – жителі Івано-Франківщини, ще три особи – мешканці Яворівського району.

"Внаслідок вчорашнього ДТП на трасі Львів – Шегині з черепно-мозковою травмою, переломом бедра і гематомами в реанімаційному відділенні Клінічної лікарні швидкої допомоги м. Львів (вул. Миколайчука 9) мій брат Роман Лукань. Кошти необхідні для лікування. Прошу допомоги всіх небайдужих", – пише франківська журналістка Тетяна Церковнюк.

Номер картки – 5168 7573 7349 4717 Міглачова Дарія Юріївна.

Потребують лікування й інші травмовані в ДТП прикарпатці.

"Небо забирає найкращих… Щирі співчуття близьким Мустафи. Його тато, менший брат і друг (мій брат) травмовані і потребують лікування. Прошу допомогти… Номер рахунку, на який можете скинути кошти > 5168 7554 1851 4887  Артемчук Аліна Михайлівна",  пише Тетяна Церковнюк.

До речі, водій автоцистерни, 29-річний житель Київщини, за медичною допомогою не звертався. Його поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: