fbpx

Три роки франківець лазить у свою квартиру на другому поверсі по драбині з двору. ВІДЕО

Суспільство 14:48, 13.04, 2016

Третій рік поспіль чоловік ігнорує сходи в під’їзді. На другий поверх у свою квартиру залізає по саморобній драбині з двору.

Дерев’яна драбина біля цієї багатоповерхівки з’явилася близько трьох років тому. Вона впирається у вікно другого поверху. По ній, кажуть сусіди, додому потрапляє господар квартири.

І справа не в тому, що його дружина додому не пускає. Драбину до будинку, розповідають сусіди, чоловік прилаштував, відколи там з’явився домофон. Сплачувати за нього відмовився. Хоч коштувало це тоді близько 15 гривень на місяць, ідеться в сюжеті ТРК “Україна”.

Натомість чоловік почав зносити до двору дошки. І змайстрував на очах здивованих сусідів драбину на другий поверх.

“До нього приходили неодноразово, казали: візьміть ключ, він безкоштовний! – Нє, мені не потрібно ні ключа, ні домофона. Нічого не потрібно”, – розповідає про оказію сусід  з 4-го поверху Олександр.

В гості до чоловіка журналісти намагаються зайти, як і господар, через вікно. Проте той не відчинив.

Сусіди тим часом обурюються. Вони неодноразово просили чоловіка забрати драбину, адже в будь-який час по ній можуть піднятися злодії, які матимуть доступ і до сусідніх квартир.

Комунальники погоджуються з мешканцями будинку.

“Більшість мешканців під’їзду кажуть, що вони хочуть домофон, якщо ти один залишився, будь добрий, підкоряйся  волі більшості”,  коментує ситуацію Михайло Смушак, директор департаменту ЖКГ Івано-Франківська.

Комунальники разом з муніципальною інспекцією з благоустрою обіцяють навідатися до власника драбини  наполягатимуть, щоби він її забрав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: