fbpx

Центр освітніх інновацій планують відкрити у Франківську до початку нового навчального року. ФОТО

Суспільство 17:31, 09.05, 2019

В Івано-Франківську облаштовують сучасний Центр освітніх інновацій у приміщенні на вулиці Незалежності, 36. Проект планують завершити за 3,5 місяці.

У Центрі проводимуть різноманітні майстер-класи й тренінги, зустрічі з відомими людьми тощо. Простір стане освітньою платформою, де юні франківці зможуть обмінюватися ідеями та втілювати в життя власні проекти, інформує прес-служба міської ради. 

Секретар міської ради Оксана Савчук особисто контролює кожен процес ремонтних робіт. Адже саме з її ініціативи в місті запрацює сучасний простір для навчання й розвитку дітей. 

"Ще одна мрія поступово втілюється в життя. Продовжуємо облаштовувати Центр освітніх інновацій. Сподіваємося, що вже з нового навчального року тут буде гамірно, багато дитячого сміху та креативу. Як і обіцяли, кожен етап ремонтних робіт фіксуємо, щоб ви могли разом із нами стежити за процесом створення Центру освітніх інновацій", – поділилася секретар ради Оксана Савчук.

Нагадаємо, Центр освітніх інновацій буде на місці "Молочної кухні". Приміщення на вулиці Незалежності, 36 в Івано-Франківську міська влада готувала до передачі в руки приватних підприємців. Проти цього виступили франківські матері, які вимагали відновити роботу закладу.

Відтак, молочну кухню в Івано-Франківську внесли до переліку приміщень, заборонених для приватизації.

У липні 2018 року стало відомо, що у цьому приміщенні створять Центр освітніх інновацій. Проект пройшов всі експертизиРемонт розпочався у березні 2019 року

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: